Mökki

Mökki on kooltaan 45 k-m2 ja on 1,5 kerroksinen eli alakerta + parvi, puurunkoinen ja julkisivultaan lautaverhoiltu. Kattomuotona on keskijyrkkä (2:3) harjakatto jonka pintamateriaalina on tummanharmaa konesaumattu peltikate. Mökkien lautaverhoilun väreinä käytetään neljää erilaista murrettua värisävyä jolloin alueesta muodostuu värimaailmaltaa vivahteikas mutta eheä kokonaisuus. Mökki on sisätiloiltaan tiivis kokonaisuus; alatasossa on yhdistetty olohuone ja keittiötilat, makuuhuone sekä pienen saunan ja wc:n sisältävät pesutilat. Valoisa ikkunaseinä avautuu pääsisäänkäynnin suuntaan ja makuutiloista on toinen kulkuyhteys ulos. Olohuoneen ja makuuhuoneen välissä on tilanjakajana kaksisuuntaisilla lasiluukuilla varustettu takka. Makuuhuoneen ja pesutilojen päälle on sijoitettu matala parvi jossa voi olla vaikka kaksi makuupaikkaa. Talon molemmissa päädyissä ylhäällä on suuret päätyikkunat antamassa valoa sekä avaamassa maisemat ihailtaviksi.

 Lämmitysmuotoina toimii tehokas, hiljainen ja muotoilultaan tyylikäs ilmalämpöpumppu joka myös tarvittaessa viilentää tiloja, pesutiloissa sähkökäyttöinen lattialämmitys sekä olohuoneessa varaava takka. Mökit on varustettu sähkö-, vesi- ja viemäriliitännöin.

 Makuuhuoneen uloskäynnin kohdalla on 10 m2 kokoinen pergola.

 Alueella käytetään kahta eri mallia samasta mökistä, jotka ovat toistensa peilikuvia eli poikkeavat toisistaan sisäänkäyntien sijainnin ja sisätilojen sijoittelun osalta. Tämän ansiosta mökit voidaan sijoittaa tontilla parhaiten sopivaan paikkaan.